Over ons

Ervaringsdeskundige in de zorg

Herstelreizen.nl is opgericht door Maarten Muis. Als ervaringsdeskundige in de zorg richt ik mij als coach op jouw herstel en empowerment. Dat doe ik door het aanbieden van reizen die jou helpen om weer te voelen dat je leeft.

Maarten Muis: ervaringsdeskundige GGZ

In 1998 belande ik als 26-jarige met een psychose in de GGZ. Een heftige tijd waarin ik mij gekrenkt voelde. Alsof de wereld tegen me was en ik veel dingen nooit meer zou kunnen, zoals bijvoorbeeld mooie reizen maken.
Gelukkig ontdekte ik op tijd dat het niet helpt om in die gekrenktheid te blijven hangen. Dat ik, ondanks de diagnose van psychosegevoeligheid, nog steeds de liefde voor het leven kon voelen. Want mens zijn, met alle lusten en lasten, is tenslotte een groot cadeau!

Herstel en empowerment

Tijdens de periode die ik doorbracht in de zorg ontdekte ik dat een behandelaar mij niet 100% kon geven wat ik nodig had. Het herstel gaat tenslotte na de behandeling gewoon verder. Dan komt het eropaan: kan ik het geleerde toepassen als ik weer nieuwe stappen zet? Hulp van een ervaringsdeskundige in de zorg zou dan erg waardevol zijn.
Zo kwam ik op het idee om mij als ervaringsdeskundige in te zetten voor mensen die een moeilijke periode achter de rug hebben. Met mijn coaching via herstelreizen.nl help ik jou met herstel en empowerment. Zodat jij het weer aandurft om die prachtige herstelvakantie te maken.
Image

Andere ervaringsdeskundigen

Ik doe dit werk niet alleen. Bij herstelreizen.nl werken verschillende ervaringsdeskundigen GGZ die jou helpen met begeleid reizen. Wij kijken welke coach het beste bij jou en jouw wensen past. Wil je kennismaken met de ervaringsdeskundigen van herstelreizen.nl? Kom dan een keer naar een van de inspiratiebijeenkomsten of neem vrijblijvend contact  met ons op.