Spaarplan

Image

Spaarplan: maak jouw droomreis waar

Wil je mee op een herstelvakantie van herstelreizen.nl, maar heb je nog niet genoeg geld? Geen nood. Wij helpen je graag met het maken van een persoonlijk spaarplan.  Zo kun jij jouw droomreis alsnog realiseren.

Niet genoeg geld?

Een reis kost geld. En misschien heb je op dit moment niet genoeg geld achter de hand. Bijvoorbeeld omdat een deel van je behandeling niet vergoed werd. Je tijdelijk niet kon werken. Of omdat je spaargeld is opgegaan aan de verslaving die je had. Het zou zonde zijn als je daardoor vastzit en die mooie herstelvakantie aan je neus voorbij ziet gaan.
Daarom bieden wij bij herstelreizen.nl een spaarplan op maat aan. Samen kijken we hoe jij kunt zorgen voor genoeg geld voor jouw reis.

Hoe helpen wij jou?

Als ervaringsdeskundigen hebben wij op hetzelfde punt gestaan als jij. We wilden op reis, maar hadden even geen idee hoe we aan het geld moesten komen. Toch is het ons gelukt om dit voor elkaar te krijgen, door creatief te zijn. Onze ervaringen en tips delen we graag met jou.
Samen gaan we aan de slag met het opstellen van een spaarplan op maat. Een plan dat haalbaar is. Misschien lukt het je zelf om geld te sparen of kun je gebruik maken van de hulp van anderen. We bekijken alle opties.

Kom naar de speciale bijeenkomst

Om uitleg te geven over het spaarplan op maat organiseren we speciale bijeenkomsten. Deze zijn onderdeel van onze inspiratiebijeenkomsten . Als je lid bent van herstelreizen.nl zijn deze bijeenkomsten gratis. Als niet-lid betaal je 6 euro per keer. Laat je inspireren door ervaringsdeskundigen en kijk in de agenda wanneer de volgende bijeenkomst is!

Ik meld mij aan als lid!

Doe mee met ons spaarplan

Ben je enthousiast geworden over een herstelvakantie bij herstelreizen.nl? Ben je op zoek naar creatieve manieren om geld voor jouw droomreis opzij te zetten? Ga dan aan de slag met ons spaarplan. Wil je eerst meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Alvast voorgenieten? Lees de reiservaringen van gelijkgestemden.