Inspiratiebijeenkomsten

Inspiratiebijeenkomsten

Ben je herstellende van een pittige periode in je leven? Wil je op reis, maar zie je nog wat beren op de weg? Kom dan naar de inspiratiebijeenkomsten van herstelreizen.nl. Hier hoor je verhalen van mensen die in hetzelfde schuitje hebben gezeten. Mensen die jou inspireren die droomreis te maken.
Image
Image

Laat je inspireren en maak jouw droomreis

Als ervaringsdeskundigen weten wij van herstelreizen.nl  hoe het is om bang te zijn om weer nieuwe stappen te zetten. Toch is het ons gelukt om weer buiten onze comfortzone te gaan. Wij hebben manieren gevonden om weer te leven en ons waardevol te voelen. Op reis gaan heeft ons daarbij geholpen.

Tijdens de inspiratiebijeenkomsten vertellen verschillende ervaringsdeskundigen hoe het hen is gelukt die reis te maken. Je ontmoet daarnaast andere leden en wisselt idee├źn uit. Ook krijg je informatie over de herstelvakanties.

Meld je aan voor de Nieuwsbrief via het
Contactformulier
We laten je dan tijdig de plek en tijd weten van de eerstvolgende inspiratiebijeenkomst.

Lidmaatschap

Als je lid bent van herstelreizen.nl zijn alle inspiratiebijeenkomsten gratis. Als niet-lid betaal je 6 euro. Naast de gratis inspiratiebijeenkomsten krijg je bij een lidmaatschap ook gratis toegang tot bijeenkomsten over ons spaarplan. Hier krijg je tips over hoe je het geld bij elkaar krijgt om die mooie reis te maken.

Ik meld aan als lid!

Kom jij ook en laat je inspireren!

Ben jij nieuwsgierig naar de reisverhalen van ervaringsdeskundigen? Kun je wel wat tips en steun gebruiken? Tot ziens op de volgende inspiratiebijeenkomst! Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op!