Herstelvakantie

Op herstelvakantie met herstelreizen.nl

Ben je herstellende van een zware periode in je leven? Bijvoorbeeld van een psychose, depressie of burn-out? Boek dan een herstelvakantie bij herstelreizen.nl. Wij nemen je mee naar bijzondere plekken binnen en buiten Europa. In een groep of individueel, maar altijd onder begeleiding van een ervaringsdeskundige coach.

Waarom op herstelvakantie?

Even uit je eigen vertrouwde omgeving, nieuwe indrukken opdoen en jezelf opladen. Een ‘herstelvakantie’ zorgt ervoor dat je weer écht voelt en leeft.  
Maar er is ook angst: wat als ik een terugval krijg? Bezorgt al het geregel me niet te veel stress? Durf ik dit wel alleen?
Met herstelreizen.nl kun je daarom begeleid op herstelvakantie. Je gaat samen met een coach die zelf ook met dit bijltje heeft gehakt en je angsten herkent en snapt. Hij of zij steunt je, motiveert je en geeft je zelfvertrouwen. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten! Dat kan met een groep gelijkgestemden of individueel.
Image

Groepsreizen

Herstelreizen.nl biedt groepsreizen voor 6 tot 60 mensen. De reizen worden bedacht, georganiseerd en begeleid door ervaringsdeskundigen, zoals oprichter Maarten Muis. Je kunt allerlei verschillende soorten reizen maken. Wat denk je van een wandelreis naar Cascais in Portugal? Of een Vincent van Gogh-reis, die je langs Otterloo, Borinage, Parijs en andere bijzondere plekken in Frankrijk voert?
Wil je verder weg? Ga je dan mee naar Thailand. Liever gewoon een gezellig dagje weg in Nederland? Ook dat kan! Ons aanbod wisselt steeds. Via de Nieuwsbrief houden wij je op de hoogte.

Individuele reis

Wil je liever alleen op herstelvakantie, maar wel begeleid worden? Geen probleem. Wij helpen jou met het realiseren van jouw individuele droomreis. Herstelreizen.nl koppelt je aan een ervaringsdeskundige die samen met jou de reis organiseert en je voor, tijdens en na de reis coacht. Hij of zij staat je via Skype bij als je op reis bent. We passen de reis helemaal aan op jouw budget en wensen. Als je lid wordt van herstelreizen.nl is het eerste coachinggesprek gratis.

Ja, ik word lid
Image

Ook een herstelvakantie boeken? Word lid!

Ben jij ook toe aan een heerlijke herstelvakantie? Even weg van alles en ruimte maken voor herstel? Boek dan nu een van de vakanties bij herstelreizen.nl. Als lid krijg je allerlei extra’s, zoals gratis toegang tot inspiratiebijeenkomsten, voordelige coaching en hulp bij het maken van een spaarplan. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.