Coaching op maat

Image

Coaching op maat

Vind je het spannend om na een behandeling voor psychische problemen zelfstandig op reis te gaan? Bij herstelreizen.nl kun je begeleid reizen. Je maakt jouw droomreis en krijgt voor, tijdens en na de reis coaching op maat van een ervaringsdeskundige. Zo zet jij de juiste stappen naar herstel.

Hulp van ervaringsdeskundige

Bij herstelreizen.nl werken we met coaches die ervaringsdeskundige zijn op het gebied van bijvoorbeeld psychose, depressie, verslaving of burn-out. Zij weten als geen ander welke angsten komen bovendrijven als je weer voor het eerst op reis wil. En tegen welke uitdagingen je tijdens de reis kan aanlopen.
Image

Hoe werkt het?

Voordat je op reis gaat, krijg je een of meerdere coachingsessies op maat. Als je lid wordt van herstelreizen.nl krijg je de eerste sessie gratis. Tijdens de sessies bespreek je je wensen voor de herstelvakantie van jouw dromen. Samen met de coach stel jij je ideale droomreis samen. Maar je neemt ook je angsten onder de loep, zoals bang zijn voor een terugval. De coach geeft je tips om de reis zo ontspannen mogelijk te maken.
Tijdens de reis zelf krijg je ondersteuning via Skype. Wil je na de reis evalueren? Ook dan staat de coach voor je klaar. Zo haal je het optimale uit jouw reis.

Word lid en profiteer van vele voordelen

Wil je meer informatie over onze herstelvakanties? Gelijkgestemden ontmoeten en idee├źn uitwisselen? Word lid en kom naar onze gratis inspiratiebijeenkomsten. Hier delen ervaringsdeskundigen hun reisverhalen en inspireren jou die droomreis te maken. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt.

Ik meld aan als lid!